(video) Directorul ajunct al FSB-ului, decorat de Voronin, a fost dat afară pentru că a chefuit de 1 milion de dolari

joi, 24 februarie 2011

(video) Directorul ajunct al FSB-ului, decorat de Voronin, a fost dat afară pentru că a chefuit de 1 milion de dolari
Colaj: UNIMEDIA

Directorul adjunct al FSB-ului din Federația Rusă, decorat în secret de Vladimir Voronin, a fost dat afară pentru că și-a organizat o petrecere care a costat o groază de bani. Cel puțin așa scrie presa rusă, care vehiculează costul chefului la 1 milion de dolari. 

Potrivit LifeNews.ru, Veaceslav Ușakov, în ajunul demiterii sale de către Dmitri Medvedev, și-a serbat ziua de naștere. La cheful organizat cu ocazia împlinirii a 60 de ani, Ușakov a invitat tot beaumonde-ul din Federația Rusă, dar și înalți demnitari de stat. Printre aceștia s-au numărat Alla Pugaceova, Maxim Galkin, Lev Leșenko și Andrei Malahov. Potrivit presei ruse, Pugaceova este interpreta preferată a lui Ușakov. Conform LifeNews, Ușakov i-ar fi plătit 250 mii de dolari pentru ca aceasta să-i cânte în seara jubileului.


Cheflangii au consumat vin și șampanie de 100-300 de euro sticla. Ușacok a comandat și băuturi alese, costul cărora s-a ridicat la peste 600 de euro pentru sticlă. Fostul adjunct al FSB-ului nu și-a refuzat nimic în seara jubileului, iar peste 3 săptămâni a fost demis.

Generalul-maior rus, decorat de Vladimir Voronin, a fost destituit din funcție de președintele rus Dmitri Medvedev pentru neglijenţă la locul de muncă. Președintele rus l-a destituit din funcție pe directorul adjunct al FSB-ului, Veaceslav Ușakov, "pentru încălcarea eticii profesionale," relatează site-ul oficial al partidului de guvernământ din Federația Rusă, Edinaia Rossia.

UNIMEDIA amintește că Mihai Ghimpu, fost președinte interimar, a desecretizat la 20 octombrie 2010 două decrete ale ex-preşedintelui Vladimir Voronin privind conferirea Ordinului „Ştefan cel Mare” generalului de armată Nikolai Patruşev, general-maiorului Vaceslav Uşakov şi lui Serghei Lebedev. Vladimir Voronin a refuzat să spună de ce a decorat cu distincții de stat generali ruși din serviciile secrete.

"Distincțiile pentru persoanele pe care le-ați numit nu pot să vă spun pentru ce le-am oferit. Pentru că au făcut ceva pentru R. Moldova. Vom putea vorbi despre aceasta în detalii abia peste 10-20 ani. Să dea Dumnezeu să ajungem până atunci. În ordinul secret este menționat detaliat pentru ce", a declarat Voronin anterior.



Sursa: UNIMEDIA cu referire la Lifenews.ru


0 Comments: