Șampanie de $32 000 pentru Rihanna

miercuri, 23 februarie 2011

Șampanie de $32 000 pentru Rihanna
Foto: libertatea.ro/facebook

Rihanna a dat, zilele trecute, o mare petrecere într-o vilă privată din Beverly Hills, SUA, pentru a marca împlinirea vârstei de 23 de ani. Cântăreaţa a publicat, ieri, pe reţeaua de socializare Facebook, poze de la aniversarea ei, unde diva pare că s-a distrat pe cinste. 


Rihanna a avut, duminică, parte de o seară de neuitat. Beyonce, Jay-Z, P Diddy, Ryan Phillippe, Zac Efron şi Snoop Dog au fost doar câţiva din invitaţii ei, alături de care cântăreaţa a cântat, a dansat şi s-a distrat. Diva a fost toată numai un zâmbet şi a avut o ţinută extrem de sexy, o rochie portocalie foarte decoltată.

Potrivit pozelor, pe care frumoasa cântăreaţă le-a publicat, ieri, pe reţeaua de socializare Facebook, aceasta şi-a surprins invitaţii cu sculpturi de gheaţă, cu standuri cu bomboane şi cu prăjituri ce aveau steagul insulei Barbados, unde diva s-a născut. În plus, se pare că Rihanna nu s-a zgârcit deloc, ea tratându-şi invitaţii cu şampanie extrem de scumpă, preţul unei singure sticle fiind de 32.000$.

0 Comments: