Lazăr îi laudă pe consilierii de PR ai lui Filat

miercuri, 23 februarie 2011

Lazăr îi laudă pe consilierii de PR ai lui Filat
Foto: europalibera.org

Vicepremierul și Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, îi laudă pe consilierii de PR ai prim-ministrului. Potrivit acestuia, subiectul cu Moldtelecom a fost utilizat pentru ca cineva să-și facă PR, fără a da nume în acest sens. 


"Cineva a vrut să mă atragă în acest circ, dar eu refuz să intru în el. Consilierii prim-ministrului sunt buni. Chiar buni de tot. Pot stoarce și apă din piatră. "Fișca" este că orice decizie nu ar fi luat Ministerul Economiei în cazul tarifelor Moldtelecom, cel care a pornit tot subiectul iese în câștig", a declarat Lazăr aseară în cadru unei emisiuni televizate la PublikaTV.

Jurnaliștii televiziunii nu l-au întrebat nimic însă de ce ieri, Valeriu Lazăr întîi a trimis răspunsul premierului, iar apoi a organizat ședința cu reprezentanții MTC și ANRCETI, "pentru a se informa ca să poată răspunde șefului executivului", așa cum declara vicepremierul.

Valeriu Lazăr declară că rebalansarea tarifelor Moldtelecom trebuia făcută de mult timp și că acum nu este un moment prielnic pentru aceasta.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: