(video) Naguale va concerta LIVE la Chişinău în susţinerea sinistraţilor

joi, 26 august 2010

(video) Naguale va concerta LIVE la Chişinău în susţinerea sinistraţilor
Foto: UNIMEDIA

Băieţii de la "Naguale" vin la Chişinău. Aceştia vor evolua LIVE în cadrul următorului concert din cadrul proiectului "Summer Boom",organizat de Asociaţia obştească „Lavinia”, care va avea loc sâmbătă 28 august, cu începere de la ora 20.00, la Aquapark Capitala din str Tăbăcaria Veche 23, lângă Gara Feroviară. Eşti aşteptat şi tu pentru a-ţi aduce contribuţia în fondul pentru sinistraţii din Republica Moldova în cadrul unui show live cu tobe, trompeta, voce, dj şi dansatori.


Cu participarea preşedintelui interimar, Mihai Ghimpu, dar şi alţi oficiali, la concertul Open-Air vor evolua live: trupa Naguale din România, Charisma şi Valeriu Croitoru. Scopul concertului este unul caritabil, fondurile acumulate urmând a fi donate sinistraţilor.

Intrarea va costa 100 lei, dar cei care vor veni între orele 20.00 - 21.00 vor achita jumătate din costul intrării. În plus, fiecare persoană care va dona 20 lei sau mai mult, va primi un tricou cu logo-ul Summer BOOM şi alte cadouri de la sponsori.

Nu-ţi uita costumul de baie pentru că vei avea posibilitatea să te bălăceşti pe cinste, să dansezi pe ritmuri fierbinţi şi să partici la concursuri cât încape. "Summer Boom" te va face să uiţi de caniculă şi stres. 


Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: