Site de socializare pentru animale - Petsbook

duminică, 22 august 2010

Site de socializare pentru animale - Petsbook
Foto: sceenshot/petsbook.ro

S-a lansat PetsBook- noul Facebook pentru animale. Mai exact este vorba de o comunitate dedicată tuturor iubitorilor de animale. Aici utilizatorul creează un profil pentru animăluţul lor şi păstrează legătura cu alţi prieteni.


Video-urile, fotografiile şi discuţiile pe forum sunt nelipsite. Dacă iubeşti animalele sau ai un animăluţ, Petsbook este locul unde te poţi împrieteni cu oamenii care împărtăşesc aceeaşi pasiune.

Comunitatea beneficiază de un meniu prietenos şi orice utilizator se poate descurca cu uşurinţă - să adauge mesaje sau fotografii în propriul profil.

„Prin această comunitate vrem să dovedim că se poate construi şi altceva pentru cei mai buni prieteni ai noştri. Nu uităm nici de veterinari şi petshop-uri , aceştia având un profil special. De asemenea, cei care vor să adopte sau să dea spre adopţie un animăluţ pot să posteze un anunţ în secţiunea special realizată”, declară managerul de proiect.

PetsBook.ro face parte din portofoliul Kick Media şi se preconizează că  în mai puţin de un an numărul membrilor  o să depăşească numărul de 10.000.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: