Clasificarea politicienilor după blogurile pe care le au. Vezi cine e clown-ul, mediocrul și femeia-foc

luni, 23 august 2010

Clasificarea politicienilor după blogurile pe care le au. Vezi cine e clown-ul, mediocrul și femeia-foc
Foto: parsivu.wordpress.com

Avem politicieni ocupaţi, avem politicieni care n-au ce face. Dar, degrabă e referendum. Perioadă mai bună pentru tapat nu există. Şi mai jos vă zic câte puţin despre blogurile politicienilor, înainte de 5 septembrie:


Vitalia Pavlicenco – domnule, e femeia foc prin online. În primul rând accept combinaţia de culori abordată la ea pe blog. Desigur, după vizionarea acestui spot încerc să-i citesc blogul în glas tare, cu un accent franţuzesc. Vă sfătui şi pe voi. Citiţi-i blogul în ton franţuzesc, merită.

Anatol Petrencu – mediocrul. Să vă zic sincer nu prea s-a schimbat politica blogului. Interesant e că în timpul campaniei electorale tot articole despre cultură sau mari personalităţi basasrabene se scriu.

Igor Dodon – clovn-ul. Cel mai important blog anti-preşedinte de popor. Misiunea blogului e să ţină piept celor Pentru. Nici-o problemă, Dodon are echipă de specialişti numai buni de scris demagogii despre cum să boicotezi referendumul. Cu sau fără referendum dodon.md va rămâne o sursă demnă de acuzaţii, nu contează e sau nu referendum sau campanie electorală.

Alexandru Tănase – blog pentru referendum, cel mai proaspăt. Blog de apărare şi mentenanţă. Un invers al celui de mai sus descris.

Vlad Cubreacov – eu tot nu înţeleg ce mai vor PPCD-iştii de la politică, în genere, ei ştiu ce-i cu viaţa lor?! Aşa e şi cu blogul oranj a lui Cubreacov. A fost blog despre chestii cu care Cubreacov nu are nicio interferenţă, aşa e şi la moment.

Veaceslav Untilă – domnul nu a scris din Iunie. Vă daţi seama, se pregăteşte de electorat. Nu vă recomand să-i citiţi blogul, vă recomand doar să vedeţi diferenţele de idei întâlnite pe pagina 2 din arhiva, unde găsim posturi din 2 funcţii: membru AMN şi membru MAE.

Mihai Ghimpu – în primul rând v-aş zice că nu-s precis dacă blogul e real. Dar dacă e real, atunci e o pagină personală mai degrabă. Blog de oficial, la fel ca pagina personală a lui Vlad Filat.

Nu-s politolog, nu cunosc toţi politicienii cu bloguri de pe la noi. Ăştia menţionaţi mai sus scriu destul pentru noi şi pentru voi şi… pentru referendum.


0 Comments: