Cine sărută cel mai bine?

marți, 24 august 2010

Cine sărută cel mai bine?
Foto: rimel.ro

Fanele sunt limbă după vedetele masculine de la Hollywood, însă şansele ca acestea să împartă vreodată un sărut cu idolii lor sunt minime, dacă nu chiar nule. Tocmai din acest motiv, foarte multe admiratoare ar vrea să ştie care sunt bărbaţii care sărută cel mai bine.

Cum un astfel de top nu poate fi realizat, căci nu există nicio femeie care să-i fi testat pe toţi masculii de la Hollywood, nu rămân decât mărturiile partenerelor de film.


Robert Pattinson, 24. Partenera lui din filmul Bel Ami, Christina Ricci: “Este un tip dulce şi super haios… şi sărută bine.”

Taylor Lautner, 18. Taylor Swift, partenera lui din filmul Valentine’s Day: “Da, se descurcă bine.”

Shia Labeouf, 24. Megan Fox cu care actorul a jucat în Transformers: “Este cel mai bun dintre toţi.”

Alexander Skasgard, 33. “Este foarte bun. Se pricepe de minune. Săruturile de pe ecran sunt săruturi reale. Nu ştiu alţii cum procedează, dar noi ne-am sărutat pe bune”, a declarat Lady Gaga despre partenerul ei din videoclipul Paparazzi.

Chace Crawford, 25. “Sărută foarte bine. Dacă cineva are şansa să-l sărute, acesta nu va dezamăgi”, spune Madchen Amick, actriţa din Gossip Girl.

Johnny Depp, 47. “Nici dacă aş vrea nu mi-aş putea dori o secvenţă de sărut mai bună decât cea cu Johnny Depp. A fost fantastic! Ce altceva şi-ar putea dori o fată? I-am avut pe Johnny Depp şi Orlando Bloom. Am avut şansa să-i sărut pe amândoi. Este minunat!”, spune Keira Knightly care a jucat împreună cu actorul în Piraţii din Caraibe. “Johnny Depp este un tip extrem de drăguţ. Am fost foarte emoţionată dar acesta a fost foarte atent cu mine, şi dacă vreţi să ştiţi, sărută foarte bine.”, declară Marion Cotillard care a lucrat cu actorul în filmul Public Enemies.

James McAvoy, 31. “James sărută cel mai bine!”, spune Keira Knightley despre partenereul ei din filmul Atonement.

Zac Efron, 22. Două fete se pot pronunţa despre talentele acestuia: Vanessa Hudgens: “OK, da, bine.” şi Ashlee Tisdale: “Sărută bine.”

Justin Bieber, 16. În cazul lui nu avem mărturia nimănui, doar declaraţiile laudative ale puştiului: “Sunt bun. Sărut foarte bine. M-am sărutat cu câteva fete.” Iar noi îl credem pe cuvânt până nu se va găsi cineva să confirme sau să infirme spusele acestuia…


Sursa: rimel.ro


0 Comments: