Pentru omorul de la Ialoveni - pus sub învinuire. Pentru crima de la Durlești - se mai caută probe

joi, 28 aprilie 2011

Pentru omorul de la Ialoveni - pus sub învinuire. Pentru crima de la Durlești - se mai caută probe
Foto: odnoklassniki.ru

Suspectul reținut pentru comiterea omorului dublu de la Ialoveni a fost pus sub învinuire și transmis pe mâna procurorilor. Anunțul a fost făcut astăzi, 28 aprilie, de către viceministrul Afacerilor Interne, Iurie Cheptănaru, în cadrul vizitei premierului Vlad Filat la MAI. Totodată, pentru a-l învinui pe acesta și de comiterea omorului dublu de la Durlești nu există probe suficient de puternice.


„Pentru crima de la Durlești se mai caută probe, e foarte important ca toate probele să fie întărite”, a declarat astăzi, ministrul de Interne, Alexei Roibu.

Aminitim că acum o săptămână, Roibu a anunțat că poliția a reținut un  bărbat suspectat de comiterea dublului asasinat de la Ialoveni. Este vorba de un tânăr cu vârsta în jurul a treizeci de ani, locuitor al Capitalei, care ar fi avut devieri psihice. La moment, acesta se află în arest preventiv.

Amintim că la 10 septembrie 2010, poliția a depistat pe traseul Chișinău Ialoveni, într-un automobil, cadavrele unei tinere de 18 ani și a unui bărbat de 31 de ani. Ambii au fost împușcați.

La 31 martie spre 1 aprilie, în jurul orei 01:00, un tânăr de 18 ani și o minoră de 15 ani au fost găsiți împușcați, într-o maşină de marca BMW, abandonată în orăşelul Durleşti, lângă Biserica "Sfântul Andrei" din localitate.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: