Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato

vineri, 29 aprilie 2011

Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato
Foto: autobook.ro

Fabricantul auto italian Zagato a prezentat noul Alfa Romeo TZ3 Stradale, un model care celebreaza cei 100 de ani impliniti de compania Alfa Romeo (1910 - 2010).


Dupa cum puteti vedea in cele doua poze de mai jos, Alfa Romeo TZ3 Stradale are o stransa legatura cu modelul TZ3 Corsa care a castigat in 2010 trofeul D'Este Design Concept Award, dar spre deosebire de modelul de curse Corsa, TZ3 Stradale este un extercitiu de design.

Urmand sa fie produs in doar 9 exemplare, Alfa Romeo TZ3 Stradale este propulsat de un motor V8 de 4.2 litri pozitionat pe fata central ce trimite puterea catre roti prin intermediul unei cutii de viteze semiautomata in 6 trepte. Acest model are la baza sasiul Viper ACR si dispune de o caroserie din fibra de carbon si o structura tubulara din otel. De asemenea, Alfa Romeo TZ3 Stradale celebreza si coupeurile de strada Alfa Romeo Zagato introduse intre anii '20 si '90.

Alfa Romeo TZ3 Stradale cu numerele de sasiu 2 si 3 vor fi livrate in Japonia si Europa, dar pentru moment informatiile legate de pretul acestui nou model nu au fost facute publice.



Sursa: autobook.ro


0 Comments: