HP anunţa îmbunătăţiri cu 50% în eficienţa energetică a produselor

joi, 28 aprilie 2011

HP anunţa îmbunătăţiri cu 50% în eficienţa energetică a produselor
Foto: hp.com

HP a anunţat recent că obiectivele de reducere a energiei realizate de companie în 2009 au fost atinse sau chiar depăşite cu mai mult de nouă luni înainte de termen.

 


HP a prezentat, de asemenea, cercetări în domeniul economii de energie şi analize care arată că, dacă toate mărcile şi modelele de imprimante, PC-uri, notebook-uri, display-uri şi servere livrate în 2005 ar fi fost reciclate şi înlocuite cu noile modele HP eficiente energetic, clienţii ar putea economisi aproximativ 10.4 miliarde dolari în costurile de energie, şi ar putea evita mai mult de 40 de milioane de tone metrice de emisii de CO2 într-un an.

Ştirile vor fi partajate cu jurnalişti, analişti şi organizaţiile nonguvernamentale la New York City, pentru a sărbători startul turului HP Unlocking Your Energy, o iniţiativă globală pentru a demonstra modul în care eficienţa energetică, dezvoltarea durabilă şi profitabilitatea sunt concepte compatibile pentru consumatori şi întreprinderi. În urma evenimentului de la New York, turneul va continua cu opriri în San Francisco, Beijing, Hong Kong şi Londra.

Participanţii la turneul Unlocking Your Energy vor primi experienţă în tehnologii interactive şi demonstraţii urmate de scurte prezentări cu avocaţii de mediu, inclusiv designerul de modă şi stil Shahpar Bahar şi vestitul restaurator Bayless Rick.

Noua soluţie HP scade costurile

Împreună cu evenimentul Unlocking Your Energy, HP a introdus pentru clienţi un nou mod de a stimula creşterea afacerii prin optimizarea consumului de energie, reducerea emisiilor şi accesarea la  informaţiile necesare pentru a crea un viitor mai bun pentru business.

Soluţia de la HP Energy and Sustainability Management este proiectată pentru a oferi o strategie şi un plan de implementare, pentru a transforma modul în care energia şi resursele naturale sunt utilizate în întreaga întreprindere, procesele prin care acestea sunt gestionate şi modelele de afaceri necesare pentru a satisface cerinţele unei organizaţii.

Publicitate

 

sursa: Unimedia

0 Comments: