„Atacuri murdare” în campanie electorală

vineri, 29 aprilie 2011

„Atacuri murdare” în campanie electorală
Poză simbol

Partidului Democrat informează despre o nouă diversiune electorală, pusă la cale de PCRM împotriva PDM.


Potrivit sursei, unul dintre foştii noştri lideri locali, după ce a fost destituit din funcţie pe motive de ineficienţă, a fost atras de comunişti cu propunerea de a candida din partea lor la Nisporeni, iar în schimb i s-a cerut să denigreze public Partidul Democrat.

În acest context, considerăm necesar să anunţăm opinia publică, pentru a preveni manipulările şi dezinformarea. „Partidul Democrat îşi exprimă dezacordul cu  asemenea procedee, utilizate de unele partide concurente şi îşi reiterează apelul la o campanie corectă”, se arată într-un comunicat remis presei.

Formaţiunea susţine că staff-ul electoral al PD urmăreşte cu atenţie situaţia din întreaga ţară şi este pregătită să reacţioneze prompt la orice tentativă de  subminare a partidului sau a candidaţilor săi.

UNIMEDIA precizează că până acum mai multe formaţiuni politice au anunţat despre tentative de intimidare a concurenţilor săi electorali. Un candidat PD a fost amenințat cu toporul, maşina candidatului liberal a fost incediată, iar un membru PLDM a fost atacat cu un cuțit. În toate aceste cazuri a fost începute anchete ale poliţiştilor şi a Comisiei Electorale Centrale.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: