(video, doc) Dodon pune mâna-n foc pentru tineri și promite 50 mii locuri de muncă

joi, 28 aprilie 2011

(video, doc) Dodon pune mâna-n foc pentru tineri și promite 50 mii locuri de muncă
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Candidatul PCRM pentru funcția de primar al Capitalei și-a lansat astăzi oferta electorală pentru tineri. Potrivit lui Igor Dodon, acesta își propune să lanseze mai multe programe, care vor avea ca țintă inclusiv familiile tinere. "Este un capitol important din platforma noastră. Tineretul va asigura viitorul acestei țări. Vom face tot posibilul pentru ca ei să fie siguri în ziua de mâine", a declarat Dodon.

Lansarea unui program pentru tineri cu un buget inițial de 300 de mii de lei; Crearea în municipiul Chișinău a peste 50 mii locuri de muncă și construcția a 2 mln metri pătrați de spațiu locativ. Acestea sunt câteva din prioritățile echipei comuniștilor pentru Primăria Capitalei.  


"Avem aici, în spatele nostru, centrul ARTICO, construit pe vremea guvernării comuniștilor. Constatăm, cu regret, că în acest loc era preconizată construcția unui centru sportiv. Suntem foarte indignați că, acum, pe acest teren, are loc o construcție ilegală", s-a arătat indignat candidatul PCRM.

În cadrul conferinței sale în aer liber, fostul ministru al Economiei a declarat că se angajează să lanseze programul municipal "Spațiu locativ accesibil pentru locuitorii Chișinăului", pentru care va fi asigurată construcția a 2 mln de metri pătrați în următorii 4 ani. Totodată, Igor Dodon a promis 5 mii lei îndemnizație la nașterea primului copil în familiile tinere din Chișinău.

Oferta PCRM pentru tineri




Sursa: UNIMEDIA 
Video: Privesc.eu


0 Comments: