Leader - cursuri de business pentru studenții moldoveni

miercuri, 27 aprilie 2011

Leader - cursuri de business pentru studenții moldoveni
Foto: Leader

“Leader” este un program internaţional lansat de Ivey School of Business, Canada, ce datează din 1991 şi are ca viziune dezvoltarea economică internaţională prin dezvoltarea unor lideri antreprenori cu o gândire globală. 

Timp de 3 săptămâni (3 mai – 20 mai), studenţii din Chişinău au oportunitatea să participe la cursuri de business bazate pe metoda de predare canadiană, interacţionând cu 4 canadieni din Ivey School of Business. 


“Este o experienţă frumoasă, ce îţi dă noi perspective asupra businessului local şi internaţional, te provoacă să analizezi diverse situaţii, să gândeşti ca un antreprenor şi să iai decizii, să acţionezi... Vocabularul business american şi cunoştinţele despre anumite sisteme internaţionale pe care le-am acumulat la “Leader” m-au ajutat mult la şcoala de vară americană la care am participat ulterior.”
Goteşan Iulia, participantă “Leader 2010”

“Am participat în cadrul proiectului Leader 3 ani la rînd. În primul an în calitate de participant, în următorii 2 – în calitate de organizator. A fost o experienţă de neuitat, din care am învăţat multe lucruri utile despre organizarea unui eveniment în cadrul ASEM. În fiecare an, am avut parte de traineri minunaţi din Ivey School of Business din Canada, foarte open-minded, pe care îi am ca prieteni până în ziua de azi. Încurajez toţi cei care vor să aplice la Leader să se implice şi nu vor regreta.”
Maria Vîzdoagă, participantă “Leader 2008”

Termen de aplicare: 30 aprilie
Criterii: Studenţi şi absolvenţi
Modalitatea de aplicare: Trimite o scrisoare de motivaţie la adresa leaderproject11@gmail.com, în semnătură incluzînd:

Nume, prenume
GSM
E-mail
Universitatea, facultatea şi anul de studii
Durata proiectului: 3 mai – 20 mai

Contact:
Goteşan Iulia –Email: juliegotesan@gmail.com
GSM: 069014191

Clima Victor - Email: clima.victor@gmail.com
GSM: 069163709

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: