Smirnov: Cine n-ar fi la putere în Rusia, el înțelege că în Transnistria locuieşte poporul rus

vineri, 29 aprilie 2011

Smirnov: Cine n-ar fi la putere în Rusia, el înțelege că în Transnistria locuieşte poporul rus
Foto: a1.ro

"Cine n-ar fi la putere în Federația Rusă - Elțin, Putin, Medvedev – înțelege că în Transnistria locuieşte poporul rus". Declarația îi aparţine liderului separatist de la Tiraspol, Igor Smirnov, care a acordat un interviu pentru postul de radio Golos Rossii.


Potrivit acestuia, legislația regiunii transnistrene se modernizează cu cea a Federaţiei Ruse în așa fel încât să pregătească Transnistria în orice moment să devină o regiune a Federaţiei Ruse.

În opinia lui Smirnov, cea mai mare nereușită a președinției sale este că Transnistria nu a fost recunoscută nici de Republica Moldova, nici de Rusia, sau Ucraina.

Totodată, acesta i-a învinuit şi pe comuniştii de la Chişinău că ar fi creat condiţii dificile pentu poporul transnistrean."Și cel mai important, cine a făcut cele mai mari necazuri poporului transnistrean? Sunt comuniştii. Voronin, mai mult decât oricine a apropiat ţara de România şi ne-a plasat în condiţii dificile de supravieţuire. El spune: "Să fie lui Smirnov cât mai rău." În aceste condiţii, ajutorul din partea Rusiei crește", a conchis Smirnov.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: