Criminal deosebit de periculos, dezlănţuit la Ialoveni: O persoană a fost împuşcată

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Criminal deosebit de periculos, dezlănţuit la Ialoveni: O persoană a fost împuşcată
Poză simbol
Foto: UNIMEDIA

Răfuială cu focuri de armă în satul Pojareni din raionul Ialoveni. Un cetăţean al Federaţiei Ruse a fost împuşcat de două ori în gât de către un criminal deosebit de periculos, anunţat în căutare pentru săvârşirea mai multor crime grave.

Incidentul a avut loc ieri, 29 aprilie, în jurul amiezei, la terasa unui restaurant din localitate. Victima a fost transportată de urgenţă la spital şi se află în stare gravă, dar stabilă. Inculpatul, domiciliat în orăşelul Durleşti, a încercat să scape fugind în pădure. Acesta, însă, a fost reţinut de către forţele de ordine, inspectorii de sector Viorel Pisica şi Dumitru Plugaru, care s-au luat după el.


Oamenii legii spun că acesta a ieşit acum două săptămâni din locurile de detenţie unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru crime deosebit de grave.

Arma din care s-a tras este un pistol, la care era confecţionat special un amortizor artizanal. Martorii care se aflau la faţa locului spun că tânarul avea o atitudine deplasată şi ar fi un potenţial bolnav psihic. 

Potrivit, locotenent-colonelului Chiril Motpan, şef al Directiei relaţii publice a MAI, infractorul a fost dat în urmărire general fiind bănuit de comiterea unui omor în raionul Leova care a avut loc la 27 aprilie 2011 şi a altor crime grave.

Dacă va fi demonstrată vinovăţia acestuia în comiterea infracţiunilor ce i se impută, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: