Cel mai bun slogan electoral: ”Ești tânăr și îndrăzneț-votează pentru că ai preț”. Vezi celelalte slogane și postere

vineri, 29 aprilie 2011

Cel mai bun slogan electoral: ”Ești tânăr și îndrăzneț-votează pentru că ai preț”. Vezi celelalte slogane și postere
Foto: newsmoldova.md

Comisia Electorală Centrală a premiat astăzi, 28 aprilie, câştigătorii concursurilor „Cel mai reuşit slogan motivaţional la alegerile locale generale” şi „Cel mai bun poster motivaţional la alegerile locale generale”. Concursurile de educaţie civică menţionate au fost lansate la 3 februarie curent, cu ocazia Zilei Internaţionale a Alegerilor. 


La concursul de slogane au participat 41 de persoane, prezentând de la 1 la 12 slogane fiecare.

Astfel, premiul I a luat Semion Banu, student la USM, pentru sloganul ”Ești tânăr și îndrăzneț-votează pentru că ai preț”. Premiul II - Tatiana Iordache, studentă USM, sloganul acesteia este ”La votare cu V mare! Votăm popor pentru al nostru viitor” și premiul III a luat Marin Mihu, student la AAP  - ”Nu rata șansa de a lua decizii în localitatea ta!”.

Semion Banu, a declarat că a scris acest slogan inspirânduse din situația actuală din țară, făcând un apel către tineri ca să meargă la vot.

La concursul de postere au participat 20 de persoane, prezentând în total 25 de lucrări.

Premiul I pentru cel mai bun poster a luat Cristina Boico, Bălți, studentă la USM. Pe locul doi s-a situat Cristina Durnea, elevă și premiul III a luat Andrei Mutcoglo, elev.

Câștigătorii au fost premiați cu un telefon mobil (premiul I), MP3 player (premiul II) și memory stick de 8 GB (premiul III).

Toate lucrările din concurs participă la expoziţia organizată de CEC în incinta sa şi care va fi deschisă pînă pe data de 1 iunie 2011 inclusiv.  



Sursa: UNIMEDIA




0 Comments: