Incendiu, topor, cuțit - campania electorală devine tot mai dură

joi, 28 aprilie 2011

Incendiu, topor, cuțit - campania electorală devine tot mai dură
poza simbol
Foto: voceabarabiei.net

Campania electorală devine tot mai dură. După ce un candidat PD a fost amenințat cu topor, iar mașina candidatului liberal a fost incediată, iată că și un membru PLDM a fost atacat cu un cuțit.

Potrivit serviciului de presă al PLDM, sediul OT Buiucani al formațiunii a fost astăzi ţinta unui atac banditesc. Persoane neidentificate au încercat să pătrundă în sediu, dar au fost surprinşi de membul PLDM, Lucia Spoială. Unul dintre infractori a lovit-o cu un cuţit, provocându-i o plagă la mână. Spoială a avut nevoie de îngrijiri medicale.


„PLDM califică acest incident drept o încercare de intimidare şi solicită forţelor de ordine să depisteze infractorii pentru a fi traşi la răspundere”, se spune în comunicat.

Amintim că la 11 aprilie curent, maşina candidatului PL la funcţia de primar în oraşul Străşeni, Valentina Casian, a fost incendiată chiar în curtea blocului unde locuia. Aceasta susține că anterior a fost amenințată direct de unul din contracandidaţii săi.

Acum o săptămână, potrivit vicepreședintelui PD, Valentina Buliga, candidatul democrat la funcția de primar al comunei Voriniceni, raionul Strășeni, Rodica Jereghi, a fost atacată. Persoane necunoscute au pătruns în casa sa, lăsând în dormitor un topor.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: