Voronin îi răspunde lui Ghimpu: După 28 vom vedea cine de la cine suge

vineri, 12 noiembrie 2010

Voronin îi răspunde lui Ghimpu: După 28 vom vedea cine de la cine suge
Colaj Timpul

"Dihorii nu sug sânge din oameni, ei sug sânge din păsări. Ghimpu "niş" biologia cu cunoaşte. Oamenii o să aprecieze pe data de 28, cine de la cine suge". Declaraţia a fost făcută de către liderul comuniştilor Vladimir Voronin, citat de Protv Chişinău, drept replică la afirmaţiile făcute anterior de către liberalul Mihai Ghimpu.

Amintim că în cadrul unei întâlniri cu alegătorii preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a folosit un discurs plin de  metafore, epitete şi comparaţii. "Știți, la sat este un animal care suge sângele la păsări, așa ei sunt, sug, și sug, și sug, și sug, da noi tăcem, în loc  să luăm ciocanul  cela și să le dăm în cap", a declarat atunci Ghimpu, făcând referire la guvernarea comunistă.


În cadrul aceleeaşi întâlniri cu alegătorii, liderul PL a promis că va insista în Parlament să fie interzise simbolurile PCRM. "Comuniştii au văzut că riscă să le fie interzise secera şi ciocanul şi au ieşit cu steagul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. De parcă Ştefan cel Mare a fost prim-secretar de partid peste Moldova. Ei manipulează, aşa cum au făcut şi în cei opt ani de guvernare", a precizat Ghimpu.


Sursa: UNIMEDIA cu referire la Protv Chişinău


0 Comments: