ȘOCANT! Doi copii din satul Zâmbreni au ars de vii în propria casă după ce tatăl lor a încendiat locuința

vineri, 12 noiembrie 2010

ȘOCANT! Doi copii din satul Zâmbreni au ars de vii în propria casă după ce tatăl lor a încendiat locuința
Foto simbol
Foto: agenda.ro

Doi copii, de 10 și respectiv 12 ani, au ars de vii în propria casă și asta după ce tătăl lor a incendiat locuinţa, fiind gelos pe soţia sa, care tocmai se întorsese de la lucru. Bărbatul a suferit și e arsuri, de pe urma cărora a intrat în comă şi a fost internat la Centrul de leziuni termice. Potrivit Publika TV, tragedia s-a întâmplat după miezul nopţii în satul Zâmbreni, raionul Ialoveni.

Locuitori ai satului Zâmbreni au declarat pentru UNIMEDIA că bărbatul era în stare avansată de ebrietate. La întoarcerea soției de la serviciu, care lucra la brutăria din satul vecin, bărbatul a amenințat-o cu un cuțit, aceasta fugind de acasă.

Îndată după plecarea soției, peste circa 15 minute, bărbatul a stropit antreul cu benzină, apoi l-a incendiat. Flăcările au ajuns la o butelie de gaz. Atunci, el şi-a amintit de cei doi copii: o fiică de 10 ani, şi un fiu de 12 ani, care dormeau în casă. În încercarea de a-i salva, tatăl s-a ales cu arsuri pe 80% din corp, la moment fiind internat la Centrul de leziuni termice.


Pompierii s-au luptat cu flăcările câteva ore, dar nu au putut salva copiii. Corpurile lor carbonizate au fost găsite lângă geam. 

Menționăm că familia locuia într-o casă închiriată.

În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la Publika TV
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: