Angajații Primăriei Chișinău, în frunte cu Dorin Chirtoacă, s-au întrecut la o cursă de alergări pe strada Trandafirilor, proaspăt renovată. VEZI VIDEO și FOTO

joi, 11 noiembrie 2010

Angajații Primăriei Chișinău, în frunte cu Dorin Chirtoacă, s-au întrecut la o cursă de alergări pe strada Trandafirilor, proaspăt renovată. VEZI VIDEO și FOTO
Foto: UNIMEDIA

Cursă de atletism la inaugurarea străzii Trandafirilor

Strada Trandafirilor din municipiul Chișinău a fost dată în exploatare după ce a fost renovată în doar 2 săptămâni. Pentru prima dată, aceasta a fost testată chiar de angajații Primăriei și Consiliului Municipal, în frunte cu edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, care s-au întrecut la o cursă de alergări. Primarul a explicat, pe un ton hazliu, că cei care nu au venit cu ținută sport sunt "fudui" și vor primi o mustrare pentru asta.

Pe lângă funcționarii publici, la eveniment au participat și zeci de iubitori ai modului sănătos de viață, dar și elevi din liceele și colegiile din capitală. Învingătorii au primit diplome, dar și premii bănești. Din cadrul Primăriei Chișinău, pe locul I s-a poziționat consilierul municipal Mihai Ciobanu. Acesta a declarat că evenimentul de azi a fost foarte interesant. ”Strada este excelentă, parcă a fost pregătită special pentru acest eveniment. Voi insista ca pe viitor primarul să mai organizeze asemenea acțiuni care vin să promoveze un mod sănătos de viață”, a subliniat acesta.


Cicliștii, care la fel s-au întrecut pe ”noua” stradă, i-au spus primarului capitalei că așteaptă renovarea mai multor străzi pentru a avea unde se antrena.

Edilul capitalei s-a arătat satisfăcut de rezultatele cursei și atmosfera în care s-a desfășurat. ”Spiritul de comunitate și sănătate publică a apărut astăzi aici și este bine ca asemenea evenimente să fie organizate în toate sectoarele capitalei, indiferent dacă avem străzi vechi sau noi”, a menționat Chirtoacă.

UNIMEDIA precizează că pentru renovarea străzii Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei a fost alocată o sumă de 9 milioane de lei.






Sursa: UNIMEDIA
Redactor: Maia Visterniceanu


0 Comments: