HP TippingPoint prezintă actualizări ale programului Zero Day Initiative pentru îmbunătăţirea securității

miercuri, 10 noiembrie 2010

HP TippingPoint prezintă actualizări ale programului Zero Day Initiative pentru îmbunătăţirea securității
Foto: itnewsafrica.com

HP a anunţat îmbunătățiri ale programului HP TippingPoint Zero Day Initiative (ZDI) care solicită publicarea consultaţiilor privind vulnerabilitățile nu mai târziu de şase luni de la detectarea defectelor și atenționarea programului.


După această perioadă, ZDI va lansa în mod public detalii privind vulnerabilitățile, astfel încât consumatorii finali să poată lua măsuri de precauție. Prin stabilirea unui termen limită, ZDI încurajeză furnizorii să restabilească software-ul afectat în mod rapid, reducând riscul de potențiale atacuri împotriva securității prin identificarea punctelor slabe și aplicațiile prezentate.

ZDI, gestionat de HP TippingPoint, este un program de cercetare destinat să îmbunătățească securitatea prin identificarea defectelor de software care conduc la atacuri cibernetice și breșele de securitate. 

Această schimbare de politică, de asemenea, face ca HP să poată actualiza și proteja sistemul TippingPoint al clienților de la cele mai recente atacuri asupra securității. 

Odată ce vulnerabilităţile sunt validate de ZDI, HP TippingPoint Vaccine Digital Labs (DVLabs) dezvoltă în mod imediat un filtru pentru a asigura protecţie împotriva ameninţărilor care vizează acele puncte slabe. Acest proces permite clienților HP TippingPoint Intrusion Prevention System (IPS) fortificarea mai rapidă a rețelei pentru atacurile împotriva securității.

”Protecţia completă a activelor de date critice cere organizaţiilor să păstreze actualizare mijloacele sale de protecție atâta timp cât activitatea malefică atinge noi nivele și aplicațiile devin mai complexe", a declarat Aaron Portnoy, manager, Security Research, TippingPoint, HP. "Această schimbare de politică este critică pentru a rămâne mai sigur în fața ameninţărilor, astfel încât utilizatorii pot reduce pierderile de date, pierderi financiare şi de productivitate.”

Produsele HP TippingPoint sunt parte din portofoliul HP Secure Advantage. Mai multe informaţii despre soluţiile HP TippingPoint sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/networking.


sursa: Unimedia

0 Comments: