O femeie de 66 de ani a născut tripleţi - primii copii în cei 44 de ani de căsnicie

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

O femeie de 66 de ani a născut tripleţi - primii copii în cei 44 de ani de căsnicie
Foto: weirdasianews.com

Cea mai bătrână mama din lume trăieşte în Haryana, India, iar la vârsta de 66 de ani a născut tripleţi. Ceea ce este şi mai miraculos este că femeia, Bhateri Devi, nu a avut copii niciodată în cei 44 de ani de căsnicie, iar tripleţii au fost concepuţi prin înseminare artificială.


Cei trei copii, doi baieţi şi o fată, sunt “răzbunarea” femeii pe fostul ei soţ, care a divorţat de ea pentru că aceasta nu putea să îi ofere un moştenitor şi s-a recăsătorit de două ori, fără a avea însă succes în privinta copiilor, scrie weirdasianews.com.

“Tripleţii sunt o coincidenţă fericită. Bhateri a mai încercat de două ori să conceapă, însă fără succes, iar ultima dată am implantat trei embrioni şi am fost surprinşi că toţi trei au reuşit să se dezvolte. Aceasta este prima dată când o femeie de 66 de ani reuşeşte să ducă la bun sfârşit o sarcină de acest gen”, a declarat doctorul Anurag Bishnoi, de la Centrul Naţional de Fertilitate.

Deşi indianca este îngrijorată în privinţa vârstei înaintate, aceste griji sunt spulberate de fericirea visului împlinit de a deveni mamă.

Sursa: 9am.ro cu referire la weirdasianews.com


0 Comments: