Gemenele Twiins îşi promovează piesa pentru Eurovision în Republica Moldova

marți, 12 aprilie 2011

Gemenele Twiins îşi promovează piesa pentru Eurovision în Republica Moldova
Foto: esceurovision.com

Astăzi, la Chişinău, reprezentantele Slovaciei la concursul internațional Eurovision, gemenele Twiins, au susținut o conferință de presă. Prezența acestora în țara noastră face parte din seria de evenimente organizate în cadrul turneului de promovare a piesei "I'm Still Alive", care urmează a fi interpretată în semifinala Eurovision 2011.


"Scopul nostru este unul simplu, este de a ajunge în final. Ne dorim acest lucru, deoarece țara noastră niciodată nu a ajuns în finala acestui concurs", a declarat managerul grupei Twiins.

Fetele nu sunt străine de Eurovision, ele fiind în backing la ediția din 2008 pentru Tereza Kerndlova. Iar în acest an, gemenele vor interpreta pe scena din Dusseldorf, piesa "I’m still alive” compusă de celebrul compozitor suedez Andreas Carlsson. 

"Piesa noastră este o baladă foarte bună şi foarte puternică care vine să reprezinte talentele dintr-o țară mică", au menționat interpretele.

Anul acesta, reprezentanții postului public de televiziune din Slovacia au desemnat reprezentanții țării în cadrul unei întruniri interne, astfel că publicul nu a avut niciun rol.

De asemenea, în cadrul conferinței au fost prezenți reprezentanții Moldovei la Eurovision, trupa Zdob și Zdub. "Promo-turul nostru s-a axat mai mult pe țările din Caucaz, așa țări ca Armenia, Georgia, Azerbaijan. Aici am fost primiți cu ospitalitate și am încercat de a ne promova cât mai mult țara și în special piesa", a declarat Roman Iagupov, solitul Zdob și Zdub.

Anul acesta țara noastră va fi reprezentată la concursul internațional Eurovision de către grupa Zdob și Zdub, cu piesa "So lucky".

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: