(video) Bătut, ars și aruncat la gunoi

sâmbătă, 16 aprilie 2011

(video) Bătut, ars și aruncat la gunoi
Foto: MAI

Cadavrul unui bărbat din satul Opaci, raionul Căuşeni, a fost depistat la data de 13 aprilie, în jurul orei 21:30 lângă cimitirul din aceiaşi localitate de doi trecători care au sesizat poliţia. 


Potrivit serviciului de presă al MAI, oamenii legii au reuşit să identifice corpul neînsufleţit de gen masculin şi să stabilească cauza decesului a acestuia. Cercetările de specialitate au demonstrat că bărbatul, cu vârsta de 23 de ani, a fost ucis cu bestialitate şi ars practic de viu în groapa în care zăcea.

Polițiștii au stabilit că, în noaptea de 12 aprilie, curent, victima, aflându-se acasă împreună cu doi consăteni, de 24 şi 28 de ani, a consumat băuturi alcoolice, dup care s-au pornit să chefuiască în sat.

Pe parcurs, în apropierea cimitirului din localitate, între cei trei „aghesmuiţi” s-a iscat o ceartă care s-a transformat în bătaie. Ca rezultat, suspecţii au bătut până la sânge victima, cu un picior de la o masă, aplicându-i peste 7 lovituri în regiunea capului. Din spusele tipilor, victima, încă cu suflare, a fost aruncată întro groapă de gunoi din apropiere, acoperită cu iarbă şi incendiată.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 25 de ani de închisoare.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: