Hai, Moldova! - curățenie în toată țara

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Hai, Moldova! - curățenie în toată țara
Foto: hai.md

Mii de oameni din toată țara se vor implica azi în proiectul Hai, Moldova!, care presupune curățenie în toată țara într-o singură zi. Acțiunile de salubrizare vor începe la ora 10.00 și vor avea loc în majoritata parcurilor din Capitală, dar și în mai multe regiuni ale țării.


”Mișcarea ”Hai!, Moldova!” îndeamnă să se separe plasticul de celelalte materiale. Ideia proiectului este de a aduna deșeurile care nu se descompun, adică hârtii, sticle, metale din locurile unde serviciile de salubrizare nu ajung, precum, păduri, râuri, lacuri, șesuri”.

Menționăm că, proiectul ”Hai, Moldova” este o inițiativă socio–ecologică națională, care are drept scop curățirea arealelor naturale din toată țara, într-o singură zi. Iniţiativa face parte din proiectul ”Let’s do it”, care a fost implementat cu success în peste 12 țări.

Lista locaţiilor din Chișinău, dar și din țară, unde se face curățenie, poate fi găsită pe site-ul hai.md

Programul zilei de 16 aprilie:

9:00 – 10:00
Înregistrarea şi instruirea voluntarilor despre normele de securitate, distribuirea echipamentelor şi a sacilor;
10:00 – 15:00
Colectarea selectivă a deşeurilor; echipele participante se vor întrece la strîns gunoiul de pe meleagurile ţării, vor petrece o zi de neuitat în aer liber, ştiind că fac un lucru mare.
15:00 – 16:00
Adunarea sacilor de gunoi, încărcarea acestora în autospeciale; Distribuirea insignelor Hai Moldova celor mai rezistenţi participanţi

Pentru detalii, contactaţi:
060 111 229 – Daniela Cibotari
coordonator de proiect

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: