”Tănase lasă restanțe la Ministerul Justiției”, susține un grup de notari

miercuri, 13 aprilie 2011

”Tănase lasă restanțe la Ministerul Justiției”, susține un grup de notari
Foto: monitorulvn.ro

39 de candidați la funcția de notar, care au promovat concursul pentru suplinirea locurilor vacante de notar, în perioada 15-28 decembrie, aprobat prin Ordinul Ministerului Justiției, se plâng că au răms fără licențe de activitate.


Elena Toma, unul dintre notari care a promovat acest concurs, a declarat astăzi, 13 aprilie, în cadru unei conferințe de presă, că licențele trebuiau să fie eliberate în decurs de 15 zile după susținerea concursului. 

Potrivit sursei, acest grup de notari au cerut audiență la Alexandru Tănase, însă au fost refuzați de reprezentanții Ministerului.

”Solicităm promotorului reformelor judiciare și actualului Ministru al Justiției să nu ne lase în incertidune și să elibereze licențele de activitate persoanelor care au promovat concursul pentru suplinerea funcției de notar, ca să accedem în acestă profesie”, au declarat persoanele prezente la conferință.

Reprezentanții Ministerului Justiției nu au fost de găsit pentru a comenta situația.

Amintim că Alexandru Tănase declarase anterior, că va finaliza toate activitățile din cadrul Ministerul Justiției, înainte de a pleca la Curtea Constituțională.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: