Cinci morţi într-un incendiu izbucnit într-un imobil din Paris

joi, 14 aprilie 2011

Cinci morţi într-un incendiu izbucnit într-un imobil din Paris
Foto: socializam.com

Cinci persoane au murit şi şase au fost grav rănite în incendiul unui imobil produs într-un cartier popular din nord-estul Parisului în noaptea dintre miercuri spre joi, potrivit unui bilanţ provizoriu al pompierilor, citaţi de France Presse. 


Treizeci şi cinci de persoane au fost rănite uşor, dintre care şase copii. Focul a fost stins puţin după ora locală 05:30, potrivit prefecturii poliţiei pariziene, după intervenţia a 300 de pompieri provenind de la circa treizeci de unităţi.

Incendiul a izbucnit, dintr-un motiv încă nedeterminat, în jurul orei locale 03:00 în casa scărilor unui imobil privat cu cinci etaje din Cite du Labyrinthe, situat în arondismentul 20 din capitala franceză. Înainte de sosirea rapidă a echipajelor de intervenţie, cinci persoane s-au aruncat pe fereastră. Trei dintre acestea, doi bărbaţi şi o femeie, au decedat. 

Riscurile de propagare a flăcărilor la imobilele vecine au putut fi îndepărtate după două ore de luptă', au precizat pompierii. Laboratorul central al prefecturii poliţiei a demarat investigaţii pentru a determina originea incendiului, conform aceleiaşi surse.

Sursa: agerpres.ro


0 Comments: