Bujor - consilierul lui Filat

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Bujor - consilierul lui Filat
Foto: europalibera.org

Unul dintre foștii lideri ai AMN, Leonid Bujor, este acum consilier pe Educație al premierului Vlad Filat. Numirea acestuia în noua funcție a avut loc în urmă cu câteva zile, scrie publika.md. 


Potrivit sursei, la 8 aprilie, în cadrul sedinţei de Guvern, Vlad Filat a desemnat-o şi pe Constanţa Popescu-Mereacre în calitate de Consilier de Stat pe probleme economice. Printre consilieri se numără şi Igor Volniţchi, care este consilierul Principal de Stat și purtătorul de cuvânt al Prim-ministrului, Tudor Darie, care e responsabil de problemele ce ţin de tineret, Victor Lutenco - consilier pe probleme sociale.

UNIMEDIA amintește că Leonid Bujor a deținut în Guvernul Filat-1 funcția de ministru al Educației. Acesta a fost înaintat de Alianța Moldova Noastră. Ulterior, în Guvernul Filat-2, acesta a fost înlocuit de Mihai Șleahtițchi de la PLDM.

Leonid Bujor este fost vicepreședinte al AMN. Precizăm că la 9 și 10 aprilie, PLDM și AMN au confirmat fuzionarea celor două formațiuni la Congresele partidelor. După aceasta, Serafim Urechean a fost propus de PLDM în calitate de președinte la Curtea de Conturi, iar Leonid Bujor - consilier al premierului.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: