(video) Labirintul Iepuraşului, tombole şi multe alte surprize - toate în luna Paştelui la Shopping MallDova

sâmbătă, 16 aprilie 2011

(video) Labirintul Iepuraşului, tombole şi multe alte surprize - toate în luna Paştelui la Shopping MallDova
Foto: UNIMEDIA

Şi în acest an, Shopping MallDova a pregătit mai multe surprize cu ocazia sărbătorilor de Paşti. Centrul comercial a organizat un târg de Paşti cu ouă încondeiate şi compoziţii pascale tradiţionale, „Labirintul Iepuraşului” pentru copiii energici, şi o tombolă în cadrul căreia se va putea câştiga un automobil. 


În perioada 14 aprilie-10 mai, la parterul mall-ului, pe un spaţiu de peste 130 metri pătraţi va asteapta un adevărat labirint. Traversând „Labirintul Iepurașului”, copii vor avea parte de adevărate surprize, vor găsi ouă de ciocolată şi chiar un foişor cu iepuri vii.

Vizitatorii Shopping MallDova au posibilitatea să procure obiecte tradiţionale de Paşti meşterite de către copiii din diverse şcoli şi centre sociale din republică- ouă pictate, felicitări, compoziţii pascale, lucrări de artizanat. Aceste obiecte decorative sunt expuse în cadrul Târgului de Paşti şi pot fi admirate pana la 30 aprilie. Lucrările sunt realizate în diferite tehnici creative: pictură, croşetare, cioplire în lemn, origami şi desen decorativ.

Totodată, cumpărăturile de minim 300 de lei realizate în perioada 14 aprilie – 10 mai vor fi recompensate cu un talon de participare la tombola pascală. Toţi cei care participă la concurs au şanse egale de a câştiga un autoturism Peugeot 207.





Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: