Amazon.com peste 20 de ani

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Amazon.com peste 20 de ani
Foto: amazon.com

Amazon.com pregateste noi surprize in urmatorii 20 de ani. Daca in 2001, Amazon.com era mai mult o librarie online, astazi este una din cele mai mari companii care foloseste tehnologia "cloud computing", vanzator de mass-media, dar si creator de gadget-uri, scrie ziare.com. 


Potrivit sursei, fFondatorul gigantului magazin online, Jeff Bezos, este un antreprenor care anticipeaza "revolutiile" web. Cu siguranta, Jeff Bezos are o idee despre cum va arata Amazon.com in urmatorii 20 de ani.

Amazon.com este deja cel mai mare retailer online, insa are o valoare destul de mica in comparatie cu retailerii din mediul offline, precum Walmart.

In 20 de ani, veniturile Amazon.com vor fi de sute de miliarde de dolari, ca si cele ale companiei Walmart. Astfel, pana in 2030, Amazon.com ar putea avea o cota de piata la fel de mare ca si eBay, cu exceptia faptului ca va avea un management mult mai performant. In prezent Amazon.com este singura companie care are in vedere servicii de plati online, concurand cu PayPal. Solutiile de plati online pe care Amazon.com deja le-a implementat sunt in crestere. Pentru moment, piata nu este suficient de matura, insa in 2030 Amazon.com se va numara printre companiile cu cele mai performante servicii de plati online.

Citește mai mult pe bloombiz.ro

sursa: Unimedia

0 Comments: