Două caracatiţe vor pronostica învingătoarea El Clasico

vineri, 15 aprilie 2011

Două caracatiţe vor pronostica învingătoarea El Clasico
Foto: PA

Două caracatiţe dintr-un acvariu din Malaga vor concura pentru titlul de "Octopodul Profet", pentru a-i succede celebrului Paul, ele urmând să pronosticheze câştigătoarea meciului din campionatul Spaniei, dintre FC Barcelona şi Real Madrid, informează cotidianul Marca.


La concursul de la acvariul Sea Life de Benalmadena vor participa o caracatiţă gigant din Pacific, care are mai mult de doi metri şi o greutate de 16 kilograme, şi una din Marea Mediterană, care are doar un kilogram şi jumătate, botezate Iker şi Iniesta.

Concursul se va desfăşura la fel cum se întâmpla în timpul Cupei Mondiale de fotbal, din 2010, la acvariul de la Oberhausen (Germania), când caracatiţa Paul alegea câştigătoarea unei partide aşezându-se pe una din cele două cutii care îi erau introduse în acvariu şi care conţineau mâncarea ei favorită şi erau acoperite cu steaguri ale celor două adversare.

Caracatiţa Paul, care a murit la 26 octombrie 2010, a prezis corect toate rezultatele de la meciurile Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la mediafax.ro


0 Comments: