Vlad Filat, Alexandru Tănase, Mihai Godea se întâlnesc în acest moment cu Mihai Ghimpu, Anatol Șalaru și Ion Hadârcă

vineri, 3 decembrie 2010

Vlad Filat, Alexandru Tănase, Mihai Godea se întâlnesc în acest moment cu Mihai Ghimpu, Anatol Șalaru și Ion Hadârcă
Foto: Colaj UNIMEDIA

(UPDATE, 12.20) Înainte de ședință, rugat de jurnaliști să precizeze ce ofertă are pentru PL, Vlad Filat a declarat că nu a venit cu oferte. De cealaltă parte, Mihai Ghimpu a lăsat să se înțeleagă că PL aspiră la una din cele 3 funcții înalte în stat. Vezi mai jos imagini video de la începutul întâlnirii. 

Liderii PLDM și PL se întâlnesc astăzi la ora 12.00 pentru a purta discuți cu privire la situația post electorală. Întâlnirea dintre cei 6 are loc la reședința de stat de pe str. Nicolae Iorga. Vom reveni cu detalii după terminarea întrunirii dintre cele două partide liberale.   

UNIMEDIA amintește că Președinții PLDM și PL au discutat ieri seara la telefon. Cei doi au programat o întâlnire pentru ziua de astăzi, urmând să discute despre viitoarea guvernare.  


Întâlnirea dintre liderii PLDM și PL vine după ce ieri, Vlad Filat, Alexandru Tănase și Mihai Godea s-au întâlnit cu cei mai importanți oameni din Partidul Democrat - Marian Lupu, Dumitru Diacov și Vladimir Plahotniuc. Cei 6 au fost surprinși de jurnaliști la un restaurant din Chișinău în jurul amiezii.  

Atât PLDM, cât și PD au declarat pentru jurnaliști că după procesul de consultări între membrii AIE va exista și un dialog cu Partidul Comuniștilor. Informațiile au fost confirmate de Marian Lupu, dar și de Vlad Filat.   





Sursa: UNIMEDIA
VIDEO: Privesc.Eu


0 Comments: