Primul automobil din programul Toyota Credit şi-a găsit cumpărătorul

miercuri, 1 decembrie 2010

Primul automobil din programul Toyota Credit şi-a găsit cumpărătorul
Foto: piataauto.md

Distribuitorul oficial Toyota în Republica Moldova, Centrul Toyota Chişinău "Continent", are onoarea să anunţe despre faptul ca la sfârşitul săptămânii trecute a fost achiziţionat primul automobil în cadrul programului Toyota Credit. Acesta a fost un SUV Toyota RAV4 de culoare albă «perla super metalizat» în dotare Cross Sport.


Vă amintim, că la mijlocul lunii noiembrie distribuitorul oficial Toyota în Moldova a dat startul unui nou program de finantare pentru achizitionarea automobilelor în credit, cu o rată de la doar 7,55% anual. 

Alegând una din cele trei opţiuni ale programului, puteţi completa cererea de finanţare direct pe site-ul www.toyota.md primind răspuns în decurs de doar 1 oră.

Fără comisioane ascunse! Perfectarea contractului de finanţare are loc rapid şi comod - chiar în showroom-ul Toyota, doar în baza buletinului de identitate. 

Achizitionând un model Toyota în credit, primiţi dreptul de proprietate asupra automobilului din prima zi, aveţi garanţia unei rate fixe a dobânzii şi posibilitatea achitării anticipate în orice moment şi primiţi, de asemenea, cardul discount Toyota Gold Card. 

Informaţii complete puteţi găsi pe site-ul oficial Toyota în Moldova - www.toyota.md sau în showroom-ul Toyota, pe viaductul "Centru-Botanica".



sursa: Unimedia

0 Comments: