Mercedes SLK 2012, prezentat într-un clip publicitar

vineri, 3 decembrie 2010

Mercedes SLK 2012, prezentat într-un clip publicitar
Foto: autoevolution.com

Noul Mercedes SLK a fost prezentat mai repdede decât se aştepta presa internaţională, mulţumită unui clip publicitar care a fost făcut public pe internet. Din nefericire, la fel de repede cum a apărut, clipul video a fost şi scos de pe site-ul YouTube. Prin urmare am rămas doar cu o singură fotografie (cea care ilustrează acest articol), plus ceea ce ştiam deja despre maşină.


La capitolul design, se observă, aşa cum se presupunea, că SLK 2012 se inspiră din modelul SLS AMG. Ies în evidenţă farurile adaptive cu lumini permanente LED, un spoiler integrat în partea din spate şi stopurile LED, potrivit Worldcarfans.com - din nefericire, cele din urmă nu pot fi observate doar din această imagine. Un pachet sport, oferit opţional, include o parte frontală revizuită, cu proiectoare de ceaţă LED, jante AMG şi frâne speciale.

Interiorul este dominat de consola centrală şi guri de ventilaţie rotunde, conform aceleiaşi surse. În plus, în bord a fost integrat şi un ceas, scaunele sunt şi ele speciale – reflectă lumina.

Pe lista de opţionale vor mai fi incluse probabil şi sistemul audio Harman Kardon, sistemul COMAND Online, cu acces la internet, plus celebrul deja plafon din sticlă electromagnetic, denumit Magic Sky Control.

Motorizările aşteptate la acest model vor fi, desigur, unele “noi şi puternice” care “combină plăcerea la volan cu eficienţa”. Detaliile în acest sens sunt puţine, însă motoarele vor beneficia de sistemul Start/Stop din standard, plus o transmisie 7-Gtronic PLUS.

Este posibil ca noul Mercedes SLK să apară la salonul Auto din America de Nord (NAIAS), din ianuarie.

Sursa: antena3.ro


0 Comments: