UNIMEDIA și Privesc.EU îți prezintă la ora 21.00 momentul 0 al campaniei electorale

duminică, 28 noiembrie 2010

UNIMEDIA și Privesc.EU îți prezintă la ora 21.00 momentul 0 al campaniei electorale

A rămas puțin până la momentul 0, până la ora 21.00. Atunci, cetățenii țării vor afla cine sunt marii câștigători, dar și marii perdanți ai acestei campanii electorale. După o zi în care ai fost informat în fiecare moment despre ce se întâmplă în țară și peste hotare, UNIMEDIA și Privesc.EU te așteaptă la ora 21.00 pentru momentul 0 al perioadei electorale: închiderea secțiilor de vot și anunțarea rezultatelor celor două exit-poll-uri realizate de PublikaTV/IRES și PrimeTV/CBS-Axa.  

Potrivit ultimelor informații, liderii Alianței pentru Integrare Europeană nu vor merge împreună la o singură televiziune. Potrivit datelor, Vlad Filat va face declarații la ora 21.00 la sediul PLDM, Serafim Urechean va fi la PublikaTV, Mihai Ghimpu și Dumitru Diacov vor merge la ProTV Chișinău, iar Marian Lupu - la PrimeTV. 


La ora 21.00, UNIMEDIA și Privesc.EU te pun în legatură directă cu sediul Comisiei Electorale Centrale, PublikaTV, ProTV și PrimeTV.  Stai aproape pentru a afla ultimele informații și ultimele declarații făcute de liderii politici, indiferent de locul unde s-ar afla. 

UNIMEDIA amintește că scrutinul de astăzi poate fi considerat validat, deoarece la vot au participat peste 1/3 din cetățeni. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, până la ora 18.30 au votat cca 55% din numărul total de alegători. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: