Președintele PCRM, Vladimir Voronin: Nu m-am întâlnit ieri cu Vladimir Plahotniuc. Alegerile au pus mai multe probleme!

miercuri, 1 decembrie 2010

Președintele PCRM, Vladimir Voronin: Nu m-am întâlnit ieri cu Vladimir Plahotniuc. Alegerile au pus mai multe probleme!
Foto: UNIMEDIA

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, neagă că s-ar fi întâlnit ieri cu numărul 2 de pe lista Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Potrivit unei declarații oferită pentru PublikaTV, aceste zvonuri sunt o aberație.  

"Acestea sunt niște aberații. Și eu aud mai multe de genul acesta. Am auzit astfel de lucrui și despre noi și despre alte partide. Toți sunt în căutare de răspunsuri despre ce se va întâmpla în viața politică după 28 noiembrie", a declarat Voronin pentru postul de televiziune. 

Potrivit lui, alegerile au pus destul de multe probleme pentru toți. "Rezultatul acestor alegeri au pus mai multe probleme decât au răspuns la probleme", a subliniat liderul comuniștilor.  


UNIMEDIA amintește că în dimineața zilei de astăzi, mai multe site-uri au scris că Vladimir Voronin s-ar fi întâlnit în seara zilei de ieri cu Vladimir Plahotniuc. Informația nu a fost confirmată nici de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, care, în urmă cu 2 zile declara că rezultatul alegerilor pune într-o situație complicată toți actorii politici care au acces în Parlament.   

Sursa: UNIMEDIA cu referire la PublikaTV


0 Comments: