vineri, 3 decembrie 2010
Foto: good-times.webshots.com
|
"În ultima vreme, legumei mele preferate i-au fost atribuite o sumedenie de proprietăţi dăunătoare. Amidonul din componenţa lui a fost declarat aproape cauza principală a epidemiei de obezitate din SUA. Eu nu sunt de acord cu această poziţie şi voi demonstra că nutriţioniştii se înşeală în această privinţă", a scris Voigt pe blog înainte de experiment.
Un bărbat din SUA a reuşit să slăbească aproape zece kilograme consumând timp de 60 de zile doar cartofi.
Directorul executiv al Comisiei pentru cartofi din statul Washington, Chris Voigt, a decis să reabiliteze leguma preferată şi să-i redea statutul de produs dietetic, organizând o acţiune publicitară de larg răsunet, potrivit agerpres.
De la 1 octombrie, el a trecut la un regim alimentar catalogat cel puţin dăunător de majoritatea medicilor. Chris şi-a propus să mănânce doar 20 de tuberculi de cartofi pe zi. La final a calculat că a slăbit în jur de 10 kg.
Timp de 60 de zile a consumat exact 1800 tuberculi de cartofi, cu un aport de 2600 de calorii zilnic.
Medicii au constatat chiar beneficii ale curei cu cartofi - nivelul colesterolului i-a scăzut cu 25%, iar al zahărului din sânge cu 10%.
Sursa: realitatea.net
0 Comments:
Post a Comment