Vlad Filat către cabinetul de miniştri: Lăsaţi fierbinţeala electorală la sediile partidelor. Mâine după amiază vom avea o şedinţă de Guvern

duminică, 28 noiembrie 2010

Vlad Filat către cabinetul de miniştri: Lăsaţi fierbinţeala electorală la sediile partidelor. Mâine după amiază vom avea o şedinţă de Guvern
Foto: captură video privesc.eu

"În urma acestor alegeri, ne vom bucura de rezultate, dar pentru scurt timp, pentru că va urma responsabilitate care urmează să fie acoperită cu muncă, chiar începând cu ziua de mâine", a spus liderul PLDM, Vlad Filat, după anunţarea rezultatelor Exit Poll-ului realizat de IRES România, la comanda Publika TV. În acest context, Filat a ţinut să lanseze un mesaj către colegii săi din cabinetul de miniştri.


"Rog colegii cabinetului de miniştri să iasă de mâine, la ora 8.00, să-şi facă datoria. Aceasta ca în după amiaza zilei de mâine să avem şi o şedinţă de Guvern", a spus Filat.

Acesta i-a rugat de asemenea să-şi lase "toată fierbinţeala şi emoţiile electorale în sediile partidelor şi să vină în Guvern doar în calitate de membri ai cabinetului de miniştri", potrivit declaraţiei liderului PLDM, Vlad Filat.

Amintim că rezultatele Exit Poll-ului, anunţate de Publika TV la ora 21.00, exprimate în mandate, arată astfel: PLDM - 37 mandate; PCRM - 29 mandate; PL - 18 mandate; PDM - 17 mandate. În total, AIE ar acumula 64 mandate, iar PCRM - 37 mandate. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: