Un paznic a fost ucis cu sânge rece de fostul său coleg de serviciu

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Un paznic a fost ucis cu sânge rece de fostul său coleg de serviciu
Poză simbol
Foto: mytex.ro

Paznicul unei gospodării agricole, situată la doar 3 km de la oraşul Briceni, a fost ucis cu sânge rece de fostul său coleg de serviciu. Tragedia s-a produs în noaptea de 28 spre 29 noiembrie 2010.


În dimineaţa zilei de 29 noiembrie curent, şoferul, care transporta muncitorii gospodăriei, a depistat cadavrul însângerat al bărbatului, în vârstă de 75 de ani, domiciliat în oraşul Briceni. Speriat, acesta a sesizat poliţia din localitate, care s-a deplasat imediat la faţa locului. Oamenii legii au stabilit că victima a fost înjunghiată de circa 30 de ori în regiunea abdomenului şi toracelui cu un cuţit, iar de la hemoragie abundentă a decedat.

 Forţele de ordine au iniţiat o urmărire penală, iar graţie cercetărilor de specialitate oamenii legii au identificat suspectul principal de comiterea acestui omor. Este vorba despre un fost angajat al acestei întreprinderi, originar din raionul Teleneşti, în vârstă de 35 de ani, care a venit la amicul său să înnopteze, iar a doua zi dis-de-dimineaţă intenţiona să discute cu şeful acestuia despre o eventuală reangajare.

Potrivit cercetărilor poliţieneşti, după mai multe pahare de coniac, aceştia s-au luat la ceartă, iar suspectul, a înjunghiat gazda cu un cuţit în abdomen. Audiat de poliţie, acesta nu îşi aduce aminte cu exactitate câte lovituri i-a aplicat, dar recunoaşte că a făcut-o cu bestialitate. După ce şi-a văzut colegul însângerat, tipul a încercat să spargă safeul din biroul şefului, însă nu a reuşit iar dându-şi seama că a omorât un om - a luat-o la fugă. 

Tipul declară că a fugit prin câmp la gara auto din oraşul Briceni, după care a plecat în Ucraina prin Tiraspol, la concubina sa. La doar câteva zile, individul a fost reţinut şi reîntors în ţară de poliţiştii din Briceni şi actualmente este cercetat penal pentru omor.

Potrivit legislaţiei, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: