(video) Ana Ropot - tânără din Moldova care face furori în China

duminică, 3 iulie 2011

(video) Ana Ropot - tânără din Moldova care face furori în China
Foto: captura imagini video Youtube

După ce a câștigat în septembrie 2010 premiul mare Miss Laowai la Beijing, moldoveanca Ana Ropot joacă în acest an într-un film produs de chinezi. 

Tânăra, originară din Moldova, va debuta în acest an în filmul chinezesc "The Legend of the Silk Road" (Drumul mătăsii). "Acum filmul se află în proces de montare, iar premiera s-ar putea să aibă loc în această vară. În toamnă este posibil ca acest film să ajungă și la Chișinău. Ana a ajuns să joace rolul de prințesă romană după ce a participat la un casting în Beijing", a declarat mama tinerei pentru UNIMEDIA. 


Amintim că Ana Ropot din Moldova a câștigat în septembrie 2010 premiul mare în cadrul concursului de frumusețe, devenind Miss Laowai la Beijing. Potrivit GlobalTimes, Miss Laowai este titlul acordat pentru cele mai frumoase prezențe feminine din afara Beijingului. Conform sursei citate, Ana este de 5 ani în China și a vizitat peste 30 de orașe și zone din această țară muncind ca și voluntar, ajutând copii și familii nevoiașe. Ana studiază acolo managementul turismului, vorbește fluent chineza, dar și alte 6 limbi. Moldoveanca a concurat în finala concursului menționat alături de alte 18 tinere din diferite țări ale lumii, dar care locuiesc în prezent la Beijing.

Ana Ropot și-a făcut studiile la Chișinău, iar după terminarea a 12 clase la liceul Spiru Haret din Capitală a plecat în China. În prezent, tânăra își face studiile de master în Beijing.

Vedeți mai jos trailerul filmului care va apărea în această vară:



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: