Cupon.md - o nouă metodă de a primi publicitate și clienți fără cheltuieli

marți, 5 iulie 2011

Cupon.md - o nouă metodă de a primi publicitate și clienți fără cheltuieli
Foto: iComunicat

Dacă afacerea ta are nevoie de clienţi noi, dar nu vrei să pierzi sume mari de bani în marketing şi publicitate, atunci cupon.md iţi propune un nou trend în marketingul mondial: Cumpărăturile colective.


Cupon.md este un site care publică câteva super-oferte pe săptămână. Utilizatorii, au posibilitatea să aplice la ele procurând un cupon. Cu acest cupon, utilizatorii merg la compania promovată de cupon.md şi îşi primesc reducerea sau produsul dorit. Astfel, compania care este promovată nu doar primeşte publicitate pe cupon.md şi pe site-urile partnere, dar şi sute de clienţi absolut noi.


Unicitatea acestui canal de promovare este în faptul că compania oferă acea gratuitate sau reducere doar clienţilor noi, deci vor "plăti" doar pentru rezultat. La fel, compania poate măsura eficienţa campaniei şi să analizeze rezultatele ei îndată după finisarea ofertei pe site.

Cât costă participarea pe Cupon.md ? Nu costă nimic! Odată ce oferta cu care doreşti să te promovezi se încadrează în conceptul site-ului, o publicăm pe site - gratuit. Venitul nostru va fi un mic comision din vânzarile de cupoane.

Dacă ai o afacere şi ai nevoie de promovare și clienţi, atunci sună acum: 069 53 92 97 sau 068 42 72 55.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: