Filat și Plahotniuc la Consiliul AIE - ca doi prieteni care nu s-au vazut demult

luni, 4 iulie 2011

Filat și Plahotniuc la Consiliul AIE - ca doi prieteni care nu s-au vazut demult
calaj UNIMEDIA

Vlad Filat și Vlad Plahotniuc s-au întâlnit la ședința Consiliului Alianței pentru Integrare Europeană ca doi prieteni care nu s-au văzut de mult timp. Despre aceasta a declarat după ședință președintele interimar Marian Lupu.


”Atmosfera a fost armonioasă și constructivă. Mă frământă și pe mine anumite paradoxuri, dar politica în sine este un pardox”, a comentat Lupu.


Și vicepreședintele PLDM, Valeriu Streleț, a spus că ieri, în cadrul Consiliului AIE s-a discutat calm și fără emoții, în pofida acuzațiilor lansate de cei doi în ultimele săptămâni. ”Este un specific al declaraţiilor dure dintre politicieni. Atunci când se dă drumul la presiune, se crează premise pentru discuţii bune”, a menționat Streleț în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

Amintim că anterior, prim-ministrul, Vlad Filat, a spus că Plahotniuc este ”păpușarul”, care încearcă să-și impună regulile de joc. La rândul său, prim-vicepreședintele Parlamentului a spus că ar trebui să-l numeacsă pe Filat ”regele contabandiștilor” sau ”contrabandistul secolului”.

Menționăm că ieri, 4 iulei, a avut loc ședința Consiliului AIE, în cadrul căreia s-a discutat modul de formare a coalițiilor la nivel local, numirea viceminiștrilor, etc.
  
Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: