Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a oprit cu motocicleta în stâlp

marți, 5 iulie 2011

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a oprit cu motocicleta în stâlp
Poză simbol
Foto: adevarul.ro

Excesul de viteză la volan face noi victime. Ieri, 4 iulie, în or. Şoldăneşti, un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața după ce, motocicleta pe care o conducea a intrat în plină viteză într-un pilon electric. Potrivit poliției, acesta se deplasa cu exces de viteză, a pierdut controlul volanului, iar în urma tamponării a decedat la faţa locului.


Viteza excesivă a făcut victime și în apropierea s. Giurgiuleşti, raionul Cahul, unde a avut loc o ciocnire frontală între două automobile. Şoferulul unui automobilul de model BMW, în vârstă de 32 de ani, deplasându-se în curbă cu exces de viteză a ieşit pe banda de sens opus unde a comis ciocnirea frontală cu automobilul de model VAZ. În consecinţă au pătimit şoferul şi 2 pasageri din automobilul BMW şi 3 persoane din automobilul VAZ.

Serviciul de presă al poliției rutiere menționează că în ultimele 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs 8 accidente rutiere soldate cu 1 persoane decedate şi 15 persoane traumatizate. Altele, 42 accidente s-au soldat fără persoane pătimite. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: