Mobiasbancă lansează o nouă campanie promoțională: Vara fără dobândă

marți, 5 iulie 2011

Mobiasbancă lansează o nouă campanie promoțională: Vara fără dobândă
Foto: mobiasbanca.md

Mobiasbancă tinde în permanenţă să ofere cele mai comode şi mai avantajoase produse şi servicii bancare. Această tendință este completată de către campania promoţională „Vara fără dobândă”,  lansată de curând. Oferta este destinată persoanelor fizice și este accesibilă în perioada 1 iulie – 31 august.


Astfel, în perioada 1 iulie – 31 august 2011:

- persoanele fizice ce vor beneficia de un credit în luna iulie – nu vor achita dobânda pe parcursul primelor 2 luni ale contractului de credit (dobândă 0% – pentru 2 luni).
- persoanele fizice ce vor beneficia de un credit în luna August – nu vor achita dobânda pe parcursul primei luni a contractului de credit (dobândă 0% – pentru 1 lună).

Produsele de credit Mobiasbancă incluse în campania promoţională sunt: 

Credite fără garanţii

Credit Retail – Credit pentru procurarea bunurilor şi achitarea serviciilor din magazinele sau oficiile partenerilor (peste 270 de întreprinderi specializate în comercializarea mărfurilor şi prestarea serviciilor, agenţii de turism).

Credit To-To – Credit pentru nevoi personale nenominalizate (nu trebuie indicată destinaţia creditului). Creditul se acordă în numerar, iar achitarea este lunară conform graficului în plăţi egale. Suma creditului – până la 60 000 lei.

Credit Study – Credit pentru achitarea contractelor de studii (orice gen de studii).Credit Work&Travel – Credit pentru finanţarea cheltuielilor legate de participarea în programele Work and Travel, organizate de către agenţiile specializate. 

Credite cu garanţii

Credit Prosper – Credit pentru nevoi personale nenominalizate în sumă de până la 2 milioane lei (nu trebuie indicată/justificată destinaţia creditului). Printre destinaţiile creditului pot fi: organizarea nunţii, cheltuielile ocazionate de naşterea unui copil, renovarea apartamentului/casei, reparaţia automobilului, procurarea mobilei, o vacanţă de vis, refinanţarea creditelor de la alte bănci, etc.

Credit Auto – credit pentru achiziţionarea de automobile noi şi rulate, atât de la dealeri autorizaţi, cât şi de la persoane fizice. Suma creditului poate fi de maxim 400 mii MDL.Credit Imobiliar– credit pentru construcţia sau procurarea unui imobil (apartament, casă) de pe piaţa primară sau secundară.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: