Moldova Agroindbank a lansat sistemul de transfer internaţional rapid „Blizko”

luni, 4 iulie 2011

 Moldova Agroindbank a lansat sistemul de transfer internaţional rapid „Blizko”
Foto: uralexpress.ru

BC „Moldova Agroindbank” SA a început procesarea transferurilor de mijloace băneşti prin intermediul sistemului de transfer internaţional rapid „Blizko”.


Prin intermediul sistemului „Blizko” persoanele fizice pot efectua sau primi transferuri din Federaţia Rusă, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, Letonia, Tadjikistan, Uzbekistan, Ucraina şi Republica Cehă.  

Sistemul cuprinde peste 8500 de puncte de acces în regiunea dată. Perioada de procesare a tranzacţiilor este de doar 1 minut, iar comisionul pentru transfer constituie de la 1,3% pînă la 2% în funcţie de suma transferată. 

Transferurile pot fi efectuate în trei valute: EUR, USD şi RUB. Sistemul „Blizko” nu are plafon minim al sumei transferate, iar suma maximă care poate fi transmisă este de 10 mii EUR/USD sau 280 mii RUB.

Banii transferaţi prin intermediul sistemului „Blizko” pot fi încasaţi sau eliberaţi din toate filialele şi reprezentanţele băncii. În prezent, MAIB are una din cele mai extinse reţele de distribuţie din Republica Moldova, care include 70 de filiale, 22 de reprezentzanţe şi Centrul de autoservire „24 din 24” situat în sectorul Botanica al Capitalei.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: