Orarul zborurilor de la aeroportul Chișinău dat peste cap de câteva zile

duminică, 3 iulie 2011

Orarul zborurilor de la aeroportul Chișinău dat peste cap de câteva zile
Foto: flickr.com

Cursa de astăzi de la Madrid spre Chişinău va ateriza în Moldova cu o întârziere de mai bine de cinci ore. La fel, cu întârziere, va decola şi aeronava de pe Aeroportul Internaţional Chişinău, de pe cursa Chişinău-Istanbul, anunță publika.md


Potrivit sursei, motivul întârzierilor din graficul aerian este acelaşi. Aeronava de pe cursa Istanbul-Chişinău defectată joi şi rămasă la sol, în Turcia. Astfel, nava defectată a dat peste cap tot graficul aerian şi a provocat întârzieri la majoritatea curselor operate de Air Moldova. Cursa de astăzi din Madrid era programată pentru ora 06.00 şi va ateriza la 11.30.

Serviciul de presă al AirMoldova a dat asigurări că pasagerii au fost informaţi la timp despre întârzierea curselor şi au primit alimentele necesare. "Conform regulamentelor internaţionale, pasagerilor li se oferă mâncare, caldă şi rece, bauturi, iar la o reţinere mai mare de 6 ore pasagerii pot solicita să fie cazaţi în hotel", a adăugat mangerul Air Moldova.

Amintim că, ieri, cursa Istanbul - Chişinău a aterizat cu întărziere de două zile, iar timpul decolării şi aşezării la sol a fost modificat de patru ori. Oamenii au aşteptat rudele în aeroport zeci de ore, iar după aterizare, mai mulţi pasageri au spus că vor acţiona compania Air Moldova în judecată. Administraţia spune, însă, că a făcut tot posibilul pentru a le asigura pasagerilor condiţii de aşteptare.

Sursa: Publika.md


0 Comments: