Engleza rapid și eficient cu doar 900 lei

miercuri, 6 iulie 2011

Engleza rapid și eficient cu doar 900 lei
Foto: engleza.md

Centrul de Limbi Europene „ORATORICA” organizează cursuri de limba engleză pentru doritorii de a-şi îmbunătăţi orizontul comunicaţional, pentru persoanele care au nevoie să utilizeze cunoştinţele de limba engleză în situaţii de socializare, schimb de experienţă, călătorii, studii, colaborare etc.


Fiind conştienţi de faptul că nu există o reţetă ideală a însuşirii exhaustive a unei limbi străine, „Oratorica” propune şedinţe în grup, dar şi individuale, cu un variat material didactic, cu o abordare profesionistă şi cu utilizarea mai multor tehnici instructiv-educative.

Cursurile au o durată de 6 săptămâni, câte 3 zile pe săptămână şi a câte 2 ore academice pe zi. Există 4 tipuri de cursuri: engleza generală, engleza pentru copii şi adolescenţi, engleza pentru afaceri, pregatiri pentru TOEFEL.

Engleza generală se desfăşoară pe 3 nivele: Beginner-Elementary, Intermediate, Upper-intermediate. În cadrul acestui curs vom adapta metodele la nivelul iniţial de cunoştinţe, vom utiliza atât tehnici tradiţionale, cât şi interactive – audio, video, skype calls cu persoane vorbitoare de limba engleză.

Centrul de Limbi Europene „Oratorica” şi-a propus să va ajute să obțineți abilitățile necesare pentru a dezvolta noi orizonturi în cariera dumneavoastră internațională.

Învățarea limbii engleze pentru business va contribui la dezvoltarea competențelor de comunicare în afaceri, cooperarea cu partenerii calificarea dumneavoastră pe piața muncii.

Costul unui curs pentru adolescenţi şi adulţi în cadrul Centrului de Limbi Europene „Oratorica” pentru 6 săptămîni este de doar 900 lei!

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.engleza.md sau contactaţi-ne la +373 69 89 82 90.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: