Preşedintele Federaţiei de tenis din Moldova a ajuns ilegal în postul pe care îl deţine, susţine Serghei Zaicenco

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Preşedintele Federaţiei de tenis din Moldova a ajuns ilegal în postul pe care îl deţine, susţine Serghei Zaicenco
Foto: captura Publika TV

Preşedintele Federaţiei de tenis din Moldova a ajuns ilegal în postul pe care îl deţine. Cel puţin aşa susţine fostul secretar general al forului din Moldova, Serghei Zaicenco. "Aceşti oameni ocupă ilegal acest post şi folosesc resursele administrative în folosul lor." - spune Zaicenco. "Fosta federaţie ne-a lăsat doar datorii şi probleme" - îi răspunde noul preşedinte Ion Ţurcan, prezentat oficial astăzi într-o conferinţă de presă.


Omul de afaceri Igor Ţurcan a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al Federaţiei de Tenis din Moldova. Ales în funcţie în urma Congresului federaţiei din primăvara acestui an, Ţurcan împreună cu staff-ul său au creat practic o nouă federaţie. Vechii angajaţi au fost demişi.

Serghei Zaicenco, care a condus anterior federaţia, nu este deacord cu schimbările, şi aduce acuzaţii grave noii conduceri!

Noua federaţie condusă de Ţurcan a început deja lucrul, fără a ţine cont de acuzaţiile lui Zaicenco.

În noul sezon, Campionatul Moldovei la tenis se va desfăşura sub egida federaţiei conduse de Igor Ţurcan. Deşi nu se implică, fostul conducător al forului, Serghei Zaicenco condamnă acest fapt şi a promis pentru Publika TV că în următoarele zile va prezenta dovezi despre ilegalitatea activităţilor noii federaţii.



sursa: Unimedia

0 Comments: