Mihai Ghimpu şi-ar fi deposedat verişorul de 104 metri pătraţi de teren

miercuri, 1 septembrie 2010

Mihai Ghimpu şi-ar fi deposedat verişorul de 104 metri pătraţi de teren
Foto: flux.md

Vladimir Ghimp, vărul preşedintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, intenteaza un proces de judecată împotriva Consiliului local Coloniţa. Acesta susţine că, la indicaţia lui Mihai Ghimpu şi a primarului general al capitalei Dorin Chirtoacă, Consiliul a luat decizia de a-l deposeda de o porţiune de teren pe care o avea în proprietate, pentru a o transmite în proprietatea vărului său, preşedintelui interimar Mihai Ghimpu.


La solicitarea UNIMEDIA, specialistul în reglementarea regimului proprietăţii funciare din cadrul primăriei Coloniţa, Zinaida Ghimp, a declarat că este vorba despre o porţiune de drum de 4 metri lăţime, care se întinde pe o suprafaţă de 104 m.p. şi care desparte casa lui Vladimir Ghimp de casa părinteasă a preşedintelui interimar. Specialistul în reglementarea regimului proprietăţii funciare susţine că părinţii lui Mihai Ghimpu i-au dat nepotului lor loc de casă acum circa 40 de ani. În urma inventarierii cadastrale din perioada 2003-2004, în urma unei erori, porţiunea de drum, aflată în proprietatea părinţilor preşedintelui interimar, a trecut în cea a nepotului. Vladimir Ghimp a profitat de această eroare şi a scos gardul care delimita proprietăţile celor doi verişori, extinzându-şi grădina, susţine Zinaida Ghimp.

"Mihai Ghimpu nu este implicat, să nu vorbească prostii Vladimir Ghimp. Acolo (n.r. - la casa părintească a preşedintelui interimar) sunt alţi moştenitori. Vladimir Ghimp mereu a avut tendinţa de a-şi murdări verişorii", a declarat pentru UNIMEDIA, specialistul în reglementarea regimului proprietăţii funciare Zinaida Ghimp.

Vladimir Ghimp şi reprezentantul său în instanţă va dezvălui mai multe detalii şi va prezenta probe video mâine, 2 septembrie 2010, în cadrul unei conferinţe de presă.

sursa: Unimedia

0 Comments: