Funny: Jurnal Trust Media "comemorează" astăzi Ziua "Limbei" Române

marți, 31 august 2010

Funny: Jurnal Trust Media
Foto: JurnalTV capture

Jurnal Trust Media "comemorează astăzi Ziua "Limbei" Române", transmite unul dintre site-urile ce aparțin companiei, dar și spoturile de promo care rulează de dimineață la TV. Potrivit lui, "comemorarea sărbătorii reprezintă curajul de a sfida un imperiu, de a redobandi identitatea, mândria națională și de a da limbii noastre statutul ei natural de limba de stat". 


Cu ocazia zilei de 31 august, televiziunea de știri își reiterează campania "Vrem TVR1" în R. Moldova, care a fost expulzat ilegal din spaţiul audiovizual al Republicii Moldova, cedând cea de-a doua frecvenţă de stat unui post de televiziune privat, care nici până în prezent nu îşi respectă grila de emisie prezentată la CCA.

"Transmiterea TVR1 pe teritoriul Republicii Moldova a fost sistată, potrivit conducerii postului TV respectiv, „nefondat”, la sfârşitul lunii septembrie 2007, motivul invocat fiind că nu s-ar fi reuşit încheierea unui nou contract cu Societatea Română de Televiziune, cel vechi expirând la 15 iunie 2007", mai precizează sursa.



sursa: Unimedia

0 Comments: